Over ons

Dé meest betrouwbare vervoerder uit de regio Lansingerland voor standaard transport, exceptioneel transport en spoed transport.

All-round transport bedrijf

G Brandhorst Transport is een all-round transport bedrijf met veel ervaring uit Lansingerland gespecialiseerd in vele soorten van vervoer zoals exceptioneel transport, binnen- en buitenland, staalconstructies, scheepskoelers, agrarische sector, machine transport, kassenbouw en transport van producten voor de petrochemische industrie. G Brandhorst is al haast 25 jaar een feit nadat Gerard Brandhorst zelf, gedreven door passie voor vrachtwagens, zijn eigen bedrijf startte op 25 oktober 1995.

Hoe het begon…

Na enkele jaren als bedrijfsautomonteur, besloot Gerard Brandhorst de overstap te maken naar het veevoertransport. In 1995 werd hij zelfstandig ondernemer. Met zijn eigen vrachtauto en tankwagen bezocht hij menig veehouder in elke uithoek van Nederland om deze te voorzien van diverse soorten veevoer. In 2007 maakte Gerard de stap om zich te richten op speciaal transport en werd hij ‘de’ transporteur voor diverse kleine en grote ondernemingen. Dit resulteerde in vele mooie, bijzondere, moeilijke maar veelal leuke transportklussen waaronder veel complexe constructies, grote machines en kranen, zware en ongewone ladingen of zelfs een gigantische kerstboom.
Momenteel beschikt G Brandhorst Transport over een eigen vrachtauto, een eigen dieplader en wordt een schuifzeilwagen beschikbaar gesteld door één van onze opdrachtgevers. G Brandhorst Transport werkt met diverse vakbekwame charters om zich heen.

Overal inzetbaar

Tot op de dag van vandaag is G Brandhorst Transport inzetbaar voor alle soorten van vervoer zoals: staalconstructies, scheepskoelers, ijzerwerk maar ook voor het verplaatsen van kranen, kassenbouw materiaal en producten voor de petrochemische industrie. Voor exceptioneel transport heeft G Brandhorst Transport alle vergunningen in huis die nodig zijn voor lengte- en breedte transport, voor zowel in binnen- als buitenland.

Spoedtransport

G Brandhorst Transport pakt ook spoedklussen met beide handen aan. Doordat wij snel kunnen schakelen, zijn uw producten in no-time, zonder veel stress, op de plaats van bestemming! Wilt u meer weten over ons bedrijf of een offerte aanvragen? Laat dan uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.